Bilecik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

WEB https://bilecikeml.meb.k12.tr
Adres : Ertuğrulgazi Mah. Ertuğrul Cad. No22 Merkez/BİLECİK
VİZYON : İdeallerimiz, hayallerimiz, ne olmak istediğimizdir. İSTİYORUZ Kİ! -Öğrencilerimiz bilgiyi ezberlemekten çok bilgiye ulaşabilen, bilgiyi kullanabilen, üretken, kişilikli, evrensel ve kültürel değerleri kazanma yolunda gelişim göstersin. -Okul-veli işbirliğinin geliştirilmesine yönelik çabaların arttırılarak veliler okula her türlü katkıyı sağlasın. -Okulumuzda, herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın.
MİSYON : Biz . . . öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen, değişikliklere uyum sağlayabilen, ekip çalışmasını benimseyen, kendisi ve toplumla barışık, yazılı ve sözlü iletişim kurabilen, sorumluluk alabilen, plânlayabilen, çözüm üretebilen bireyler olarak yetişmelerine rehberlik etmek ve onların 21.Yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.
BAŞARILAR :

Isınma : Kalorifer-Doğalgaz
Lojman : Okulumuzun kendine ait 4 dairelik bir adet lojman binası bulunmaktadır. Sayısı:1
Servis :
Ulaşım : İlimiz Eskişehir´e 82 km, Bursa´ya 95 km, İstanbul´a 247 km, Kütahya´ya 112 km, Sakarya´ya 99 km ve Ankara´ya 315 km mesafededir.
Yerleşim Yeri : Bilecik Marmara Bölgesinin güneydoğusunda Marmara, Karadeniz, İç Anadolu ve Ege Bölgelerinin kesim noktaları üzerindedir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz il merkezindedir.
Kontenjan Bilgileri : Anadolu Meslek Programı(AMP) : 140 Anadolu Teknik Programı(ATP) : 60
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :